16.6 C
Brăila
sâmbătă, septembrie 30, 2023
AcasăEvenimentEste legal sa fii militian si samsar in acelasi timp / Infobraila...

Este legal sa fii militian si samsar in acelasi timp / Infobraila a sesizat ANI

Declaratiile de avere sunt hartie de sters la cur pentru militienii lui Budu, vremelnicul sef al IPJ Braila. Cu mult timp in urma, Infobraila atragea atentia asupra faptului ca un comisar sef din IPJ Braila vindea pe internet o masina care nu exista in declaratia de avere. Initial, Biroul de Presa al IPJ a dat-o in ”lamalouri” raspunzand fara detalii, apoi, la insistentele reporterilor nostri, a dat un raspuns cum ca nu exista cazul si ca nu exista probe. Ziarul Infobraila a trimis IPJ probe clare ca comisarul (sic!) sef are anunturi diferite pe internet, unele avand autovehicule fiind fotografiate chiar in fata sediului IPJ, ca doar semnul pentru ”fotografierea interzisa” este doar pentru prostii care platesc taxe si impozite! A urmat un nou raspuns cum ca departamentul de control intern (minusculele sunt intentionate) desfasoara o ancheta.

Munca compatimentului cu pricina s-a finalizat cu urmatorul raspuns din partea IPJ: ”In urma verificarilor efectuate prin intermediul Compartimentul Control Intern din cadrul I.P.J Brăila, a rezultat faptul ca persoana la care faceti referire nu a incalcat prevederile art. 57 lit. k) din Legea nr. 360/2002 privind Statutul polițistului sau ale Codului de etica şi deontologie al politistului, nefiind constatate abateri disciplinare sau de altă natura”.

Dupa mintea militienilor din IPJ Braila, singurele legi din tara asta sunt alea ale lor, nu si celelelate, alea pentru fraieri, cum ar fi, de exemplu, Legea ANI, a carei ”natura” pare a nu fi inteleasa. Spunem asta pentru ca nu vedem cum poti vinde o masina care nu iti apartine, pentru ca nu este in declaratia de avere, iar daca faci asta incalci legea si esti samsar in toata regula.

In aceste conditii, va avertizam sa fiti precauti in relatia cu institutia condusa de ” baietii si fetili” din Ianca, un fief PSD rosu si PSD galben. Daca nu va place, nu uitati ca in UE calatoriile sunt facile. Ramaneti in tari in care legea conteaza!

PS Recomandam ca la acest articol: ”Pizdele cu insigne dau share si like”.

Articolul precedentAnunt public
Articolul următorAnunt public
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.ro
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro

Most Popular

Comentarii recente