24.8 C
Brăila
joi, iunie 8, 2023
AcasăAdministratie“Fluviul timpului”, grupul de fantome creat in lumea de dincolo

“Fluviul timpului”, grupul de fantome creat in lumea de dincolo

Maggy Harsch-Fischbach este e o cercetatoare amatoare din Luxemburg care impreuna cu sotul ei s-a ocupat cu inregistrari de „voci ale mortilor” pe banda magnetica, folosindu-se de un casetofon si de un microfon. Sa vedem marturia sa:

„Sotul meu este functionar in Administratia guvernamentala luxemburgheza, eu sunt invatatoare. Situatia noastra profesionala si sociala ne permite sa ducem o viata linistita si indestulata. N-am avut niciodata ambitia sa devenim celebri cu preocuparea noastra pentru vocile din lumea de dincolo si nici sa ne imbogatim din nefericirea altora. Niste tineri, pe care nu-i cunoscusem cand erau in viata, ne-au rugat sa-i contactam pe parintii lor si sa le spunem urmatoarele:

Suntem in viata si o ducem bine. Daca parintii nostri sunt in stare sa creada in supravietuirea noastra, aceasta va contribui la crearea unui camp energetic. Impreuna cu alti interesati din noua noastra lume, am alcatuit un grup si vom incerca sa perfectionam aceste contacte. Avem nevoie de ajutorul vostru, de colaborarea voastra, mai ales de bunavointa voastra de a transmite mesajele noastre tuturor acelora care sunt pregatiti sa asculte si sa inteleaga.

Membrii acestui grup din lumea de dincolo, care se numeste „Fluviul Timpului”, ne ofera mereu dovezi ale supravietuirii lor: anecdote, aventuri intime din timpul vietii lor terestre, cunoscute numai de ei si de apropiatii lor, in nici un caz de mine sau de sotul meu.”

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente