18.7 C
Brăila
vineri, iunie 2, 2023
AcasăAdministratieVreti sa calatoriti in timp, in trecut sau in viitor?

Vreti sa calatoriti in timp, in trecut sau in viitor?

Un brazilian, pe nume Jorge, pretinde ca a calatorit in timp (5 zile) si in spatiu (1.000 km), ca urmare a intrarii masinii sale intr-un nor alb si stralucitor.

Cel mai documentat caz in istorie a unei calatorii in timp pare a fi cel al lui Rudolf Fenz, care ar fi disparut in 1876, pentru a aparea brusc in anul 1950 .

 In 1972, patru studente din SUA au calatorit cu masina in viitor, fiind urmariti de mai multi extraterestri .

Dar cat de posibile sunt calatoriile in timp? Nu, conform fizicienilor din Hong Kong care au descoperit ca orice calatorie in timp este imposibila, cu exceptia romanelor SF.

De aceeasi parere sunt si eu, si anume faptul ca in lumea fizica in care traim, calatoriile in timp sunt imposibile. Insa, dupa ce am citit diverse materiale vechi de spiritualitate, am ajuns la concluzia ca in lumea astrala lucrurile stau altfel. Acolo calatoriile in timp (in trecut si viitor) sunt posibile. Lumea astrala este taramul in care noi patrundem atunci cand visam.

Conform diverselor cai spirituale ale lumii, pentru a putea face calatorii nelimitate in trecut sau viitor, trebuie mai intai sa murim…

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente