26.4 C
Brăila
marți, septembrie 26, 2023
AcasăAdministratieGhicitoarele americance nu iau niciun ban pe ghicit

Ghicitoarele americance nu iau niciun ban pe ghicit

Daca ai o problema serioasa (si urgenta) de rezolvat, fie ca e vorba de bani, de ghinion, de iubire sau orice alte necazuri, pentru a te ajuta, iti ofer servicii gratuite de ghicit, pentru a-ti dezvalui numerele tale norocoase, astfel fara sa platesti vreun ban.

Orice problema ti-ar distruge viata, nu ai nimic de platit nici inainte si nici dupa ce vei consulta horoscopul tau de viitor. Sunt gata sa te ajut in a-ti transforma viata.

Daca vrei sa profiti de avantajele acestui horoscop, spune-mi care sunt problemele tale reale, urgente si cat de mult te afecteaza. Te voi ajuta imediat si fara sa platesti nimic. Daca ai nevoie de mai multi bani, mai mult noroc, mai multa dragoste sau o viata linistita, atunci completeaza formularul de mai jos.

OK, desi pare, articolul asta nu-i publicitar. E traducerea de pe un site din strainatate (probabil SUA) in care o femeie,  ofera servicii gratuite de ghicit. In Romania, totul este pe bani. Am si eu o nelamurire: daca il poti ajuta pe un om sa faca bani (ghicind niste numere la loto, de exemplu), inseamna ca tu, ca ghicitoare, te poti face miliardara, ghicindu-ti singura numerele castigatoare la loto. Si atunci, fiind foarte bogata, de ce sa-i mai ceri omului 100 sau 200 de lei, pentru a-l ajuta la imbogatire?

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.ro
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro

Most Popular

Comentarii recente