Acasă Eveniment S-a intamplat pe strada Rosiori / Soferul PROBLEMA circula pe interzis, iar...

S-a intamplat pe strada Rosiori / Soferul PROBLEMA circula pe interzis, iar masina era “burdusita” cu cutit si briceag

La data de 15 august, in jurul orei 16:00, politisti din cadrul Biroului Proximitate, au observat in trafic un autovehicul care circula in sens invers pe strada Rosiorilor din municipiu, pe un sector de drum cu circulatie pe sens unic.

La vederea echipajului de politie, soferul a coborat din autoturism, iar la volan a urcat pasagerul din dreapta fata, un tanar in varsta de 30 de ani, din sat Cuza-Voda.

Politistii au stabilit identitatea soferului autoturismului ca fiind un barbat in varsta de 40 de ani, din Braila, iar in urma verificarii in bazele de date a rezultat ca acesta are dreptul de a conduce vehicule suspendat.

In urma controlului autovehicului, politistii au descoperit si ridicat in vederea continuarii cercetarilor un briceag cu lungimea totala de 26 cm si un cutit cu lungimea de 28 cm.

In cauza a fost intocmit dosar penal si sunt continuate cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducerea unui vehicul de catre o persoana care are dreptul de a conduce suspendat si portul sau folosirea fara drept de obiecte periculoase. 

Exit mobile version