18.9 C
Brăila
marți, septembrie 26, 2023
AcasăPublicitateAnunt public

Anunt public

COMUNA GROPENI prin Malinche Stan  anunţă publicul interesat asupra luării de catre Agentia pentru Protectia Mediului Braila a deciziei etapei de încadrare in procedura de evaluare a impactului asupra mediului,: proiectul ”Executie instalatie de stocare, distributie si alimentare cu GPL centrale termice, Scoala Gimnaziala Gropeni”, propus a fi amplasat în jud. Brăila, com. Gropeni, sat Gropeni, str. Scolii nr. 104, proiectul propus nu se supune evaluării impactului asupra mediului si nu necesita parcurgerea celorlalte etape ale procedurii de evaluare a impactului asupra mediului.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protecţia Mediului Braila din mun. Brăila, B-dul Independenţei, nr. 16, Bl. B5, de luni pana vineri, între orele 9,00-13,00, precum şi la următoarea adresă de internet www.apmbr.anpm.ro -secţiunea Reglementari/Acordul de mediu/Drafturi acte reglementare.

 Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a Agentiei pentru Protecţia Mediului Braila.”

RELATED ARTICLES

Anunt public

Anunt public

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.ro
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro

Most Popular

Comentarii recente