Acasă Eveniment BATAIE DE JOC / George Simion le-a dat galeti de E-uri nuntasilor

BATAIE DE JOC / George Simion le-a dat galeti de E-uri nuntasilor

Incercand sa copieze la indigo nunta sefului celor care au ucis nenumarate personalitati romanesti, printre care si Nicolae Iorga, liderul extremist si-a dorit si obtinut o nunta cu mii de participanti. In incercarea de a “traditionaliza”la maximum nunta de la Maciuca, locul de desfasurare al evenmentului, Simion a cerut pe retelele de socializare sa i se “recomande”producatori romani, insistand pe cat de curata si “indigena” e petrecerea.
Daca la “fata” stateau iile, opincile si “traditiile”, la bucatarie se vedea fata adevarata a “liderului” care se viseaza seful Romaniei, la fel ca si mentorul sau legionarul Zelea Codreanu. Imagini surprinse in locul in care se gateau bucatele nuntasilor arata impostura, alimentele “pure” romanesti fiind imbibate cu galeti intregi de E-uri turnate cu generozitate de bucatari.
Daca in cazul mancarii de la nunta a fost descoperita impostura, in cazul finantarii si infiintarii AUR lucrurile nu sunt inca foarte clare, dovada ca nu poti compara un bucatar cu un general.

VEZI DOVADA IMPOSTURII LUI GEORGE SIMION

Exit mobile version