22.2 C
Brăila
marți, mai 30, 2023
AcasăPOLITICASeria faptelor bune continua / Deputatul Alexandru Popa ajuta o familie nevoiasa...

Seria faptelor bune continua / Deputatul Alexandru Popa ajuta o familie nevoiasa din comuna Surdila Gaiseanca

Deputatul Alexandru Popa continua seria faptelor bune. De aceasta data, liberalul a ajutat o femeie greu incercata de soarta, careia i-a daruit un scaun electric de care avea atata nevoie pentru a se putea deplasa.

„Continui sa prezint public modul in care imi folosesc indemnizatia de parlamentar pentru donatii in diverse cazuri sociale.

Dupa cum am anuntat, am folosit banii din indemnizatia pe ultimele luni pentru un proiect de mai mare anvergura. Nu am vorbit despre acesta pentru ca am asteptat sa se finalizeze lucrarile, ca sa vorbesc despre ceva ce s-a realizat, nu despre ceva ce se va realiza. Proiectul este pe final si in curand voi prezenta public informatii despre el.

Deocamdata vreau sa prezint cel mai recent caz social de care m-am ocupat. Este vorba despre o femeie din comuna Surdila Gaiseanca ce a trecut prin circa 30 de operatii si care se deplaseaza intr-un scaun cu rotile. Cazul mi-a fost adus la cunostinta de primarul localitatii, Gabriel Dragut, care mi-a spus ca este o femeie cu posibilitati materiale reduse, care creste doi copii, o femeie harnica, de toata isprava, care are insa nevoie de ajutor. Am decis sa-i cumpar un carucior electric, pe care i l-am dus in acest week-end, cand am participat la evenimentele dedicate Zilei comunei Surdila Gaiseanca.

Am mers acasa la aceasta femeie, am discutat cu ea si am fost impresionat cat de puternica este aceasta, cu ce curaj face fata problemelor sale. Acolo am aflat ca si unul dintre copii are probleme de sanatate si necesita o operatie, insa din lipsa mijloacelor financiare, el nu a putut fi operat. I-am cerut mamei lui sa pregateasca toate documentele medicale pe care le are cu privire la boala baietelului, o sa iau aceste documente si voi cauta in tara o clinica specializata, in care se poate face operatia. Ma voi ocupa eu de toate cheltuielile legate de spitalizarea si operatia copilului”, a declarat Presedinte PNL Braila, deputat Alexandru Popa.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente