12 C
Brăila
sâmbătă, aprilie 1, 2023
AcasăEvenimentDeputatul Alexandru Popa: "66 de localitati din judetul Brala vor beneficia de...

Deputatul Alexandru Popa: “66 de localitati din judetul Brala vor beneficia de alimentare cu apa si canalizare”

Deputatul Alexandru Popa sustine racordarea la reteaua de apa, in mai multe localitati din judetul Braila. Investitii in valoare de 1.385.022.604,06 lei, vor fi alocate pentru demararea acestui proiect. Presedintele PNL Braila incurajeaza dezvoltara judetului si a comunitatilor locale “ indiferent de culoarea politica a primarilor ”.

“ In campania electorala din 2020 am promis ca in calitate de deputat liberal voi sustine realizarea unor investitii care sa insemne racordarea la reteaua de apa si canalizare a locuitorilor comunei natale, Ciresu, a celor din  comunei Ulmu, dar si din alte comune din judetul Braila. Am facut aceasta promisiune stiind ca ma pot baza pe colegii din PNL, care la acea vreme aveau in vedere finantarea unor proiecte legate de infrastructura de apa si canalizare din mai multe judete ale tarii, inclusiv Braila. 

Ma bucur sa anunt ca in scurt timp vor incepe lucrarile ce vizeaza infrastructura de apa potabila si canalizare in localitatile Ianca, Ciresu, Ulmu, Zavoaia, Dudesti, Ciocile, in cadrul Proiectului Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apa si Apa Uzata din Judetul Braila in perioada 2014-2020, finantat prin Programul Operational Infrastructura Mare (POIM).

Din discutiile pe care le-am avut cu reprezentatii constructorului, astazi au fost purtate ultimele discutii, iar in circa doua saptamâni vor incepe lucrarile.

Este vorba despre un proiect in valoare de 1.385.022.604,06 lei care are ca punct de pornire un contract de finantare semnat in decembrie 2020 de reprezentantii unui guvern liberal.

Este un proiect de mare importanta pentru judetul Braila, de care vor beneficia peste 186.000 locuitori, prin racordarea acestora la retelele de alimentare cu apa si de canalizare a apei uzate. Mai exact, este vorba despre locuitorii unui numar de 66 de localitati din urmatoarele unitati administrativ – teritoriale: Ciresu, Ulmu, Bertestii de Jos, Baraganul, Cazasu, Chiscani, Ciocile, Dudesti, Faurei, Frecatei, Galbenu, Gropeni, Ianca, Insuratei, Jirlau, Movila Miresii, Mircea Voda, Marasu, Maxineni, Romanu, Surdila Gaiseanca, Salcia Tudor, Silistea, Stancuta, Sutesti, Tichilesti, Vadeni, Victoria, Visani, Zavoaia, Municipiul Braila, Consiliul Judetean Braila.

Dincolo de disputele politice, PNL Braila va sustine mereu dezvoltarea judetului si a comunitatilor locale, indiferent de culoarea politica a primarilor. Dincolo de faptul ca la alegeri sustinem un partid sau altul, suntem cu totii braileni si cred ca orice brailean de buna credinta va sustine  interesele judetului “ a declarat Presedinte PNL Braila, deputat Alexandru Popa.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente