Acasă Eveniment Monstrul numit “TATA” / Copila de 15 ani, violata de propriul parinte

Monstrul numit “TATA” / Copila de 15 ani, violata de propriul parinte

In seara de 17 august, la sediul I.P.J. Braila s-a prezentat o tanara, in varsta de 15 ani, din municipiul Braila, care a sesizat faptul ca in perioada noiembrie 2021 – august 2022, ar fi fost constransa fizic de tatal sau sa intretina raporturi sexuale orale cu acesta.

Din cercetari, a rezultat faptul ca, in data de 16 august, in urma unui conflict spontan avut cu tatal sau, tanara i-ar fi povestit unei cunostinte faptul ca tatal sau o atinge si o pipaie, moment in care barbatul a devenit agitat si a fugit de acasa.

Astfel, in urma probatoriul administrat, in data de 8 septembrie, politisti au efectuat o perchezitie la o societate situata in afara minicipiului Braila, unde a fost depistat si identificat tatal tinerei in cauza.

Barbatul a fost condus la sediul politiei pentru audieri, fiind cercetat in cadrul unui dosar penal intocmit sub aspectul savarsirii infractiunilor de viol, violenta in familie si rele tratamente aplicate minorului.

De asemenea, tot ieri, acesta a fost retinut pe baza de ordonanta pentru 24 de ore, iar astazi, 9 septembrie, instanta a admis propunerea Parchetului de pe langa Judecatoria Braila si a dispus fata de barbat masura arestarii preventive pentru 30 de zile.

Barbatul a fost incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul I.P.J Braila.

Exit mobile version