28.3 C
Brăila
vineri, iunie 2, 2023
AcasăEvenimentScandal si amenintari cu cutitul la un cafe-bar din Municipiul Braila

Scandal si amenintari cu cutitul la un cafe-bar din Municipiul Braila

Aflat sub control judiciar un barbat din judetul Braila, a amenintat doua angajate a unui cafe-bar din oras. Fapta i-a adus braileanului arestul la domiciul pentru o perioada de 30 de zile.

La data de 9 septembrie, politiști din cadrul Biroului Supravegheri Judiciare au sesizat Judecatoria Braila cu privire la faptul ca un barbat, in vârsta de 34 de ani, din Braila, aflat sub control judiciar, ar fi savârșit infractiunile de amenintare, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul fara drept de obiecte periculoase.  

In fapt, in dimineata zilei de 6 septembrie, barbatul, in timp ce se afla in incinta unui cafe-bar de pe raza municipiului Braila impeuna cu alte trei persoane, ar fi provocat scandal, iar acesta ar fi amenintat cu acte de violenta pe doua dintre angajate.

Politiștii au intervenit la fata locului, iar in urma controalelor corporale efectuate, asupra barbatului a fost descoperit și ridicat un cutit, cu lungimea totala de 15 cm, impotriva caruia era instituita masura controlui judiciar, având și interdictia de a detine, de a purta și de a folosi arme.

La data de 9 septembrie, Judecatoria Braila a admis sesizarea Biroului Supravegheri Judiciare din cadrul I.P.J. Braila și a dispus fata de barbatul in cauza masura arestului la domiciliu pentru o perioada de 30 de zile.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente