13.9 C
Brăila
miercuri, octombrie 4, 2023
AcasăPublicitateAnunt public

Anunt public

LOCKET TRADING S.R.L. anunta publicul interesat asupra deciziei APM Braila de incadrare a Planului Urbanistic Zonal (PUZ)- DESFIINTARE CORP C2 SI CONSTRUCTIE PROVIZORIE A1 SI CONSTRUIRE DEPOZIT (P) CU STRUCTURA METALICA USOARA PENTRU DEPOZITARE PRODUSE INDUSTRIALE, propus a fi implementat in jud. Braila, mun. Braila, Sos. Ramnicu Sarat, nr. 86: planul nu necesita realizarea evaluarii de mediu si se supune procedurii de adoptare fara aviz de mediu.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul APM Braila – mun. Braila, B-dul Independentei, nr. 16, Bl. B5, in zilele lucratoare intre orele 9.00-13.00, precum si la urmatoarea adresa de internet: www.apmbr.anpm.ro, sectiunea Reglementari/ Avizul de mediu/ Drafturi acte de reglementare.

Observatiile publicului se primesc in scris la sediul APM Braila, intre orele 9.00-13.00, in termen de 10 zile calendaristice de la data publicarii anuntului.

RELATED ARTICLES

Anunt public

Anunt public

Anunt public

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.ro
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro

Most Popular

Comentarii recente