21.8 C
Brăila
miercuri, octombrie 4, 2023
AcasăEvenimentDe ce golanii liberali sunt mai rai decat golanii PSD-isti?

De ce golanii liberali sunt mai rai decat golanii PSD-isti?

De o saptamana presa centrala a luat foc. Sa nu mai vorbim despre blogurile locale care cer “capul lui Motoc” cu atata repetitie incat ne-a cam plictisit. De ce? Cum, ati uitat? Din cauza “golanilor” liberali care au dat dedicatii lautarilor, la ceas de seara, in defavoarea social democratilor. E… de aici, a urmat jihadul. Sa pice capete, sa curga scuzele si sanctiunile. Capetele plecate in fata social democratilor ofensati de dedicatiile “perverse”. Atat de ofensati sunt atat psd-istii cat si sustinatorii lor, incat au si uitat isprava lor de la nunta la care Nicolae Badalau, una dintre capeteniile partidului cu trei trandafiri, a fost nas. Dedicatiile golanesti au curs si acolo. Vechea “melodie” de prin 2018, imnul lui Nicolae Badalau, marca PSD, spunea “sa vina diaspora ca noi ne pisam pe ea”.  In clipul cu pricina se aude cum manelistul dedica „PSD-ului” si in special lui Niculae Badalau, o melodie „porno”. Apoi incepe: „Sa vina Diaspora, ca noi ne pisam pe ea”.

Romani de pretutindeni, va intreb acum, care dedicatie v-a afectat mai mult. Ce dedicatie v-a scarbit mai mult si v-a rusinat? Cea in care cativa golani liberali le dau m-ie pesedistilor sau cealalta, mai veche dar nu si ingropata in mintile noastre, in care, tot niste golani transmit prin vocea lautarilor ca se pisa pe fratii, tatii si mamele voastre care muncesc cu truda printre straini?

Sa vina diaspora ca noi ne pisam pe ea este o insulta la adresa a probabil 30% din ceea ce inseamna neamul romanesc. In occident se dezbat probleme legate de protejarea animalelor, drepturi egale si micro-agresiuni verbale, iar astia s-au pisat pe noi direct.

Va informam ca baronul PSD Niculae Badalau, vicepresedinte al Curtii de Conturi, a primit in ultimul an un salariu lunar de aproape 5.300 de euro de la aceasta institutie, potrivit ultimei sale declaratii de avere.

Va lasam pe voi sa aveti ultimul cuvant in aceasta mizerie numite politica.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.ro
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro

Most Popular

Comentarii recente