16.8 C
Brăila
vineri, iunie 9, 2023
AcasăPublicitateAnunt public

Anunt public

SC MAGICEREAL SA titular al proiectului “Centrala electrica fotovoltaica 4,95 Mwh” anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM Braila, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului – nu este necesara efectuarea evaluarii impactului asupra mediului, pentru proiectul “Centrala electrica fotovoltaica 4,95 MWh”, propus a fi amplasat in judetul Braila, comuna Gropeni, T105, P485/1, lot 1/1.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul APM Braila – municipiul Braila, B-dul Independentei, nr. 16, bl. B5, in zilele lucratoare intre orele 9.00-13.00, precum si la urmatoarea adresa de internet www.apmbr.anpm.ro- sectiunea Reglementari/ Acordul de mediu/ Drafturi de reglementare.

Publicul interesat poate inainta comentarii/ observatii la proiectul deciziei de incadrare in termnet de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii componente pentru protectia mediului.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente