15.7 C
Brăila
vineri, iunie 9, 2023
AcasăPOLITICADeputatul Alexandru Popa a premiat trei sportive de la CSM Braila. Pugilistele...

Deputatul Alexandru Popa a premiat trei sportive de la CSM Braila. Pugilistele au castigat medalii de aur si argint la Campionatul National de box

Presedintele PNL Braila, deputatul Alexandru Popa, continua seria faptelor bune. De aceasta data, liberalul si-a folosit indemnizatia de parlamentar aferenta lunii septembrie pentru a premia trei sportive de la CSM. Fetele au obtinut medalii de aur si argint la Campionatul National de box feminin.

Popa a precizat, in cadrul celui mai recent comunicat dat publicitatii, ca va premia el pugilistele, deoarece CSM nu-si permite sa le recompenseze financiar pentru performantele lor.

“Continui sa informez brailenii cu privire la modul in care imi folosesc indemnizatia de parlamentar, asa cum am promis.

Indemnizatia pentru luna septembrie am decis sa o donez pentru a premia trei sportive de la CSM Braila, sectia de box.

Am aflat despre acestea de la antrenorul lor, Cristian Balan, care mi-a spus ca CSM Braila a participat cu opt sportive la Campionatului National de box feminin, care a avut loc luna trecuta la Navodari si ca brailencele au obtinut rezultate foarte bune: o medalie de aur, doua de argint si trei de bronz. Domnul Balan mi-a vorbit despre valoarea sportivelor, despre cat au muncit acestea si mi-a spus ca din cauza situatiei financiare, CSM nu-si permite sa le premieze pe pugilistele care au obtinut aceste medalii.

Fiindca sunt un iubitor al sportului, am decis sa ofer indemnizatia mea de parlamentar, care sa fie impartita intre cele trei sportive care au castigat medalia de aur si cele de argint.

Mai exact, vor fi premiate in acest fel: Maria Roberta Pavel, care la prima sa competitie oficiala a devenit campioana nationala la categoria 80 kg, junioare, Maria Enache, ce a obtinut medalia de argint la categoria 48kg, junioare si Gabriela Stefania Balan, care a devenit vicecampioana nationala la tineret” a declarat Presedinte PNL Braila, deputat Alexandru Popa

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente