22.2 C
Brăila
marți, mai 30, 2023
AcasăFără categorieDrept la replica Kaufland România

Drept la replica Kaufland România

În urma publicării articolului „Vânzătoarea fără inimă / Unui copil nu i s-a vândut mâncare pentru că avea prea puțini bani”, publicat în data de 8 octombrie, pe Infobrăila.ro, https://infobraila.ro/2022/10/08/vanzatoarea-fara-inima-unui-copil-nu-i-s-a-vandut-mancare-pentru-ca-avea-putini-bani/, Kaufland România aduce precizări şi solicită publicarea dreptului la replică integral, după cum urmează.

Informarea corectă este o prioritate pentru compania noastră.

În acest sens, dorim să atragem atenția asupra faptului că informația prezentată inițial în postarea din 4 octombrie facebook.com/IordacheStefa și reluată ulterior în articolul, Vânzătoarea fără inimă / Unui copil nu i s-a vândut mâncare pentru că avea prea puțini bani (8 oct.) este eronată.

Analiza internă ne-a indicat faptul că vânzătoarea la care autorul face referire nu este angajată Kaufland, ci este unul dintre angajații unei companii partenere, lucru evident și din fotografia care apare în articol. 

Uniforma purtată de doamna respectivă nu aparține angajaților Kaufland. Echipamentul tuturor colegilor din magazinele Kaufland conține culorile și elementele de identitate a brandului, ușor recognoscibile de către orice client.

În acest sens, considerăm articolul, scris în baza unei postări care include informații greșite, fiind defăimător, tendențios, care insinuează anumite acțiuni din partea Kaufland România de care compania se delimitează complet. Materialul se bazează pe supoziții, false dovezi și pe detalii care nu au fost cercetate și confirmate în linie cu principiile profesiei de jurnalist.

Prin urmare, considerăm acest articol un evident act de denigrare, instigând în mod nedrept la un boicot injust la adresa companiei Kaufland. Mai mult, compania se implică activ în proiecte de susținere a comunității locale din Brăila. Recent, în comuna Tufești, județul Brăila, echipa Kaufland a renovat și modernizat școala gimnazială „Petre Carp” din localitate.

​Angajații au contribuit la activitățile de modernizare ale unității de învățământ, atât la exterior, cât și în sălile de clasă. La finalul acțiunii, elevii au fost întâmpinați în bănci cu rechizite și alte materiale necesare pentru noul an școlar.

În concluzie, informațiile relatate în articol nu au nicio susținere legală și sunt de natură înșelătoare. Ca urmare, ne rezervăm dreptul de a vă acționa legal în cazul în care continuați să publicați informații defăimătoare la adresa companiei și a angajaților acesteia. 

Solicităm, pe această cale, publicarea dreptului la replică integral și nepărtinitor pe site-ul publicației infobrăila.ro, pentru informarea corectă a cititorilor.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente