Acasă Eveniment Caz SOCANT in Lacu Dulce / A dat cu masina peste o...

Caz SOCANT in Lacu Dulce / A dat cu masina peste o braileanca si a fugit / Femeia de 55 de ani a murit

Un caz socant s-a petrecut aseara, in cartierul Lacu Dulce din municipiu. O femeie a fost accidentata de un sofer care ar fi dat cu spatele si lasata sa agonizeze pe strada.

In jurul orei 21:50, politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca pe strada Prahovei din municipiu, o femeie ar fi cazuta pe partea carosabila ca urmare a unui accident rutier.

Conform informatiilor furnizate de Biroul de Presa al IPJ Braila, la fata locului s-au deplasat politistii, unde au identificat o femeie, in vârsta de 55 de ani, din Braila, careia i se acordau ingrijiri medicale.

In urma cercetarilor efectuate, politistii au identificat un barbat, in vârsta de 31 de ani, din Braila, care, in timp ce conducea un autovehicul pe strada Prahovei, ar fi efectuat manevra de mers inapoi, accidentând-o pe femeia in vârsta de 55 de ani, dupa care a parasit locul accidentului fara incuviintarea organelor de politie.

In urma evenimentului a rezultat vatamarea corporala a femeii, fiind transportata la spital, unde ulterior a decedat.

Barbatul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. De asemenea i-au fost recoltate mostre biologice la spital.

In cauza a fost intocmit dosar penal si sunt continuate cercetarile sub aspectul savârsirii infractiunilor de ucidere din culpa si parasirea locului accidentului fara incuviintarea politiei.

Exit mobile version