22.2 C
Brăila
marți, mai 30, 2023
AcasăPublicitateAnunt public

Anunt public

S.C CONCIVIA S.A anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM Braila, in cadrul  procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „ Desfiintare corpuri C3, C5, C8, C15 si construire statie de betoane”, propus a fi amplasat in jud. Braila, mun. Braila, str. Calea Calarasilor 333, Modul 1 (P5 ): proiectul propus nu se supune evaluarii impactului asupra mediului.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Braila din mun. Braila, Bd. Independentei, nr.16, Bl. B5, de luni pana vineri, intre orele: 09.00-13.00 precum si la urmatoarea adresa de internet: www.apmbr.anpm.ro – sectiunea Reglementari/ Acordul de mediu/ Drafturi acte reglementare.      

Publicul interesat poate inainta comentarii/ observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a Agentiei pentru Protectia Mediului Braila.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente