4.2 C
Brăila
marți, noiembrie 29, 2022
AcasăPublicitateAnunt public

Anunt public

LIDL ROMANIA SCS titular al proiectului “CONSTRUIRE CENTRU COMERCIAL, AMENAJARE PARCARE, AMPLASARE MIJLOACE PUBLICITARE, AMENAJARE ACCESE AUTO SI PIETONALE, REALIZARE IMPREJMUIRE, ORGANIZARE DE SANTIER”, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM Braila, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului – nu este necesara efectuarea evaluarii impactului asupra mediului pentru proiectul “CONSTRUIRE CENTRU COMERCIAL, AMENAJARE PARCARE, AMPLASARE MIJLOACE PUBLICITARE, AMENAJARE ACCESE AUTO SI PIETONALE, REALIZARE IMPREJMUIRE, ORGANIZARE DE SANTIER” propus a fi amplasat in judetul Braila, municipiul Braila, str. Industriei, nr. 17M – Lot 3/1, CF 98481.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Braila din mun. Braila, Bd. Independentei, nr.16, Bl. B5, de luni pana vineri, intre orele: 09.00-13.00 precum si la urmatoarea adresa de internet: www.apmbr.anpm.ro – sectiunea Reglementari/ Acordul de mediu/ Drafturi acte reglementare.      

Publicul interesat poate inainta comentarii/ observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a Agentiei pentru Protectia Mediului Braila.

RELATED ARTICLES

Anunt public

Anunt public

Anunt public

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Most Popular

Comentarii recente