4.2 C
Brăila
marți, noiembrie 29, 2022
AcasăPublicitateAnunt public

Anunt public

COMUNA STANCUTA anunta publicul interesat asupra luarii de catre Agentia pentru Protectia Mediului Braila a deciziei etapei de incadrare in procedura de evaluare a impactului supra mediului: proiectul “Infiintare retea canalizare in comuna Stancuta”, propus a fi amplasat in judetul Braila, extravilan si intravilan satele Stancuta, Stanca, Polizesti si Cuza-Voda, nu se va supune evaluarii impactului asupra mediului si nu necesita parcurgerea celorlalte etape ale procedurii de evaluare a impactului asupra mediului.

Proiectul Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Braia din municipiul Braila, Bd. Independentei, nr.16, Bl. B5, in zilele lucratoare intre orele 09.00-13.00 precum si la urmatoarea adresa de internet: www.apmbr.anpm.ro  – sectiunea Reglementari/ Acordul de mediu/ Drafturi acte reglementare.

Publicul interesat poate inainta comentarii/ observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a Agentiei pentru Protectia Mediului Braila.

RELATED ARTICLES

Anunt public

Anunt public

Anunt public

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Most Popular

Comentarii recente