22.2 C
Brăila
marți, mai 30, 2023
AcasăPublicitateAnunt public

Anunt public

COMUNA STANCUTA, cu sediul in localitatea Stancuta, strada Principala, nr. 187, judetul Braila, ce intentioneaza sa solicite de la Administratia Bazinala de Apa Buzau – Ialomita aviz de gospodarire a apelor pentru desfasurarea activitatii de “INFIINTARE RETEA CANALIZARE IN COMUNA STANCUTA”, in comuna Stancuta, localitatile Stancuta, Stanca, Polizesti si Cuza-Voda, judetul Braila.

Aceasta investitie este noua.

Ca rezultat al procesului de productie vor rezulta temporar urmatoarele ape uzate:ape uzate menajere, rezultate de la procesul organizarii de santier, ce se vor evacua in cadrul toaletelor ecologice amplasate in cadrul organizarii de santier care vor fi vidanjate periodic si transportate catre o statie de epurare.

Ca rezultat al procesului de productie vor rezulta temporar urmatoarele ape uzate: ape uzate menajere generate de populatia din localitatile componente ale comunei Stancuta, care vor fi evacuate in reteaua de canalizare propusa in cadrul proiectului si epurare in cadrul statiei de epurare existenta la orasul Insuratei.

Aceasta solicitare de aviz este conforma cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificarile si completarile ulterioare.

Persoanele care doresc sa obtina informatii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodarire a apelor pot contacta solicitantul avizului la adresa mentionata.

Persoanele care doresc sa transmita observatii, sugestii si recomandari se pot adresa solicitantului sau la adresa stancutaprimaria@yahoo.com, telefon 0239665682.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente