28.3 C
Brăila
vineri, iunie 2, 2023
AcasăEvenimentPerchezitii la Braila / Maceta, pistol si tigari ascunse in case

Perchezitii la Braila / Maceta, pistol si tigari ascunse in case

In data de 19 octombrie, politisti din cadrul Biroului Proximitate, au efectuat trei perchezitii domiciliare pe raza municipiului Braila, vizati fiind doi barbati, in varsta de 45 si 63 de ani, din Braila.

In urma activitatilor desfasurate, la imobilele folosite de cei doi barbati, au fost descoperite si ridicate mai multe bunuri, respectiv 76 de pachete de tigari (1520 de tigarete), o maceta cu lungimea totala de 40 de cm si 228 de plicuri autosigilante (fara continut), cu dimensiunile de 6 x 4 cm.

De asemenea a fost descoperit si un pistol metalic, fiind ridicat de politisti, urmand a fi supus expertizarii in vederea stabilirii cu exactitate a provenientei, legalitatii detinerii si categoriei circumscrise legislatiei in vigoare la regimul armelor.

Cei doi barbati au fost sanctionati contraventional conform Legii 277/2015 cu amenzi in valoare de 40.000 de lei si conform O.U.G. 95/2005 cu amenda in valoare de 320 de lei.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente