9 C
Brăila
luni, martie 27, 2023
AcasăEvenimentVanatoare incheiata cu dosar penal

Vanatoare incheiata cu dosar penal

Nemultumit cu o autorizatie de doar 25 de exemplare din specia ciocarlie, barbatul cetatean italian a vanat 68 de exemplare, ceea ce i-a adus dosar penal pentru savarsirea infractiunii de vanatoare fara respectarea conditiilor inscrise in autorizatia de vanatoare.

In dimineata zilei de 19 octombrie a.c., in jurul orei 12:30, politistii din cadrul B.A.E.S.P. au desfasurat o actiune pentru prevenirea si combaterea braconajului cinegetic, iar pe fondul de vanatoare Batogu a fost identificat un vanator ce nu respecta conditiile impuse in autorizatia de vanatoare.

In fapt, pe fondul de vanatoare, un barbat, in varsta de 72 de ani, cetatean italian, a participat la o partida de vanatoare pentru specia ciocarlie si ar fi vanat 68 de exemplare, insa avea autorizatie pentru 25 de exemplare.

Astfel, cele 68 de exemplare de vanat din specia ciocarlie, arma, precum si munitia au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor, iar pe numele barbatului a fost intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de vanatoare fara respectarea conditiilor inscrise in autorizatia de vanatoare, conform Legii nr. 407/2006 privind vanatoarea si protectia fondului cinegetic.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Most Popular

Comentarii recente