4.2 C
Brăila
marți, noiembrie 29, 2022
AcasăPublicitateAnunt public

Anunt public

S.C. METALBAND S.R.L. titular al proiectului “Investitia amplasare capacitate de productie energie electrica din surse solare la SC METALBAND SRL “, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM Braila, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului – nu este necesara efectuarea evaluarii impactului asupra mediului, pentru proiectul “Investitia amplasare capacitate de productie energie electrica din surse solare la SC METALBAND SRL “, propus a fi amplasat in judetul Braila, comuna Chiscani, Sos. Vizirului, km. 10, incinta 16/2. NC 75656 (Platforma Industriala Braila).

Proiectul Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul APM – municipiul Braila, B-dul Independentei, nr.16, Bl. B5, in zilele lucratoare intre orele 09.00-13.00 precum si la urmatoarea adresa de internet: www.apmbr.anpm.ro  – sectiunea Reglementari/ Acordul de mediu/ Drafturi acte reglementare.

Publicul interesat poate inainta comentarii/ observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

RELATED ARTICLES

Anunt public

Anunt public

Anunt public

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Most Popular

Comentarii recente