15.7 C
Brăila
vineri, iunie 9, 2023
AcasăLocalAnunt important pentru tinerii din Braila

Anunt important pentru tinerii din Braila

Inspectoratul de Politie Judetean Braila, cu sediul in Municipiul Braila, strada Mihail Sebastian, nr. 10 – 12, jud. Braila, prin intermediul Serviciului Resurse Umane recruteaza candidati pentru concursul de admitere in cadrul unitatilor de invatamant postliceal ale Ministerului Afacerilor Interne, sesiunea octombrie – decembrie 2022.

Pentru inscrierea la concursul de admitere, persoanele interesate se vor adresa Serviciului Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Braila, in raport de domiciliul/resedinta inscris/a in cartea de identitate.

Sunt scoase la concurs 1.340 de locuri la Scoala de Agenti de Politie ,,Vasile Lascar” Campina si 300 de locuri la Scoala de Agenti de Politie ,,Septimiu Muresan” Cluj- Napoca.

Toate locurile la institutiile de invatamant postliceal ale M.A.I. pentru care unitatile I.G.P.R., inclusiv I.P.J. Braila, au sarcini de recrutare, sunt comune pentru femei si barbati.

Cererile de inscriere se depun exclusiv in format electronic la adresa de e-mail resurseumane@br.politiaromana.ro, 24 octombrie – 04 noiembrie 2022 (pana la ora 16:00), inclusiv in zilele de sambata si duminica.

Ulterior inscrierii, in vederea constituirii dosarului de recrutare, candidatii trebuie sa depuna documentele solicitate pana la data de 17 noiembrie 2022, doar in zilele lucratoare ale saptamanii, in intervalul orar 10:00-15:00.

Cererea-tip de inscriere impreuna cu declaratia de confirmare a cunoasterii conditiilor de desfasurare a concursului vor fi descarcate de pe site-ul I.P.J. Braila – sectiunea Cariera / Admitere.

Relatii suplimentare se pot obtine zilnic intre orele 13:00 – 15:00 la sediul Inspectoratului de Politie al Judetului Braila – Serviciul Resurse Umane sau la telefon 0239/606.100 interior 20111.

Detalii cu privire la inscrierea candidatilor si desfasurarea probelor de concurs, conditiile si criteriile specifice pentru recrutarea candidatilor si documentele necesare pentru intocmirea dosarului de recrutare se pot obtine de pe site-ul oficial al Inspectoratului de Politie Judetean Braila- Sectiunea Cariera- Admitere -https://br.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente