Acasă POLITICA Alexandru Popa: “Primarul Marian Dragomir are o mare problema: el este atotstiutor,...

Alexandru Popa: “Primarul Marian Dragomir are o mare problema: el este atotstiutor, iar ceilalti sunt prosti”

“Atat timp cat cei din jur aproba tot ce spune el, ii suporta; daca au alte pareri decat el si au si tupeul sa-si spuna parerile, sunt insuportabili pentru maretul conducator si ii trateaza cu sarcasm sau ii jigneste.

Marian Dragomir are o placere deosebita sa-i umileasca public pe cei care indraznesc sa aiba alte pareri decat el sau sa critice ce face el, fie ca e vorba de adversarii politici, de caricaturisti care refuza sa se plece in fata politicului sau de oricine altcineva, inclusiv de colegii sai de partid, consilieri municipali care indraznesc sa faca propuneri care-i displac.

Va aminteste de altcineva din PSD? Se pare ca pe vremea cand Dragomir era baiat bun la toate si taia pomii in curtea lui Gheorghea Bunea Stancu, a deprins de la acesta placerea de a-i calca in picioare pe cei care nu se pleaca de buna voie in fata sa, ca sa le arate tuturor cine e seful.

Desteptul de Dragomir ii ironizeaza sau ii jigneste de-a dreptul pe consilierii municipali liberali, atunci cand acestia isi prezinta punctul de vedere in sedintele Consiliului Local Municipal. Desi primarul este doar un invitat la sedintele Consiliului Local, el se comporta de parca ar fi profesorul care le da lectii consilierilor cu privire la ce si cum trebuie facut. Doamne fereste sa ai vreo alta parere sau vreo sugestie care nu coincide cu modul in care vede el lucrurile!

Lui „ii e mila” de consilierii liberali, pe unii ii numeste „papagali”, de altii spune ca vin „nepregatiti”, ca sunt „carcotasi” si ca nu se pricep la nimic. „Se pricep cel mult la fotbal, la nimic altceva”. Dupa cum lasa sa se inteleaga, el nu da doi bani pe fotbal si pe sport, in general; cei care activeaza in acest domeniu sunt zero barat pentru el.

Uite unde era atotcunoscatorul! Uite unde era geniul nerecunoscut! 

Avand in vedere ca obsesia lui este sa asfalteze tot ce prinde in municipiu, nu m-as mira sa aflu ca Marian Dragomir crede ca se pricepe la asfaltat. E adevarat ca uneori, atunci cand asfalteaza strada uita ani la rand sa termine si trotuarele, dar nu poate sa te deranjeze asta decat daca esti carcotas. Parerea lui.

Avand in vedere ca se tot lauda ca Braila a primit premiul de excelenta in iluminat public, probabil ca Marian Dragomir crede ca se pricepe si la iluminat. E adevarat ca in cartierele marginase nu se vede nici urma de excelenta in ceea ce priveste iluminatul, dar nu poate sa te deranjeze asta decat daca esti carcotas.

Avand in vedere ca se tot lauda singur ca e vultur, probabil ca are impresia ca se pricepe si la zburat. Uita ca daca se afla la nivelul la care se afla acum, este pentru ca PSD l-a ridicat pana acolo si ca daca si-ar lua PSD mana de pe el, ar zbura din fotoliul de primar.

Avand in vedere ca Braila este pe ultimele locuri in mai toate topurile nationale, ca tinerii pleaca din Braila, ca turistii nu mai gasesc aici decat o urma palida a stralucirii orasului de altadata, daca e sa vorbim despre „atotcunoscatorul” Marian Dragomir, atunci putem vorbi cel mult de un atotcunoscator ratat. Si nu prea bine educat, fiindca si-a ales prost mentorul politic” a transmis Alexandru Popa liderul PNL Braila, printr-un comunicat de presa.

Exit mobile version