4.9 C
Brăila
luni, decembrie 5, 2022
AcasăPOLITICAAlexandru Bucălău: "Iarba de pe marginea drumurilor judeţene este cosită doar pe...

Alexandru Bucălău: “Iarba de pe marginea drumurilor judeţene este cosită doar pe hârtie. Chiriac anunţă că s-au finalizat nişte lucrări care nici nu au început!”

Alexandru Bucălău: Iarba de pe marginea drumurilor judeţene este cosită doar pe hârtie. Chiriac anunţă că s-au finalizat nişte lucrări care nici nu au început!

Iarba de pe marginea drumurilor judeţene din Brăila este cosită doar pe hârtie, aşa cum sunt asflatate drumurile judeţene, tot pe hârtie. Ce bine că hârtia suportă orice!

Consiliul Judeţean are în administrare 604,405 km drumuri judeţene, pe care circulaţia ar trebui să se desfăşoare în condiţii normale inclusiv iarna. Cum sunt pregătite aceste drumuri pentru iarna 2022-2023? Prin informări oficiale false!

Conform informării semnate de preşedintele CJ Brăila, Francisk Chiriac, şi prezentate în şedinţa Colegiului Prefectural, lucrările de întreţinere a drumurilor judeţene, respectiv de cosit iarbă şi defrişat arbuşti de pe aliniamentul drumurilor judeţene, au fost finalizate pe 1 noiembrie.

Realitatea din biroul domnului Chiriac nu se potriveşte cu cea din teren, pentru că iarba încă zece pe marginea drumurilor şi acolo o va prinde şi iarna. Preşedintele CJ anunţă că s-au finalizat nişte lucrări care nici măcar nu au început, asta da performanţă! Nu mare ar fi mirarea ca în acte să fie şi plătită această “operaţiune” care sfidează realitatea.  

Fac precizarea că ne aflăm pe data 3 noiembrie 2022, iar iarba de pe drumurile judeţene nu este tăiată nici în procent de 15%. Despre ce 1 noiembrie era vorba în informare? Ce an sau ce planetă?

Domnule Chiriac, până când o să mai veniţi cu astfel de informări false în faţa brăilenilor? Nu aţi obosit să semnaţi tot felul de documente mincinoase care prezintă realizări măreţe?

Legat de iarba aflată pe marginea drumurilor, oficialii europeni ne învaţă că putem măcina această vegetaţie şi o putem transforma în biogas, îngrășământ sau hârtie. Este o idee foarte bună, care ar putea fi realizată inclusiv la Brăila. Sper doar ca hârtia rezultată să nu ajungă pe masa şefului CJ Brăila şi să suporte minciunile acestuia, pentru că ar fi un fel de circuit al bălăriilor în natură.

Vrem drumuri judeţene cosite în realitate, nu doar pe hârtie!

Consilier judeţean PNL Brăila, Alexandru Bucălău

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Most Popular

Comentarii recente