Acasă Local S-a intamplat azi-noapte / FOTO A intrat cu masina in pom, pe...

S-a intamplat azi-noapte / FOTO A intrat cu masina in pom, pe bulevardul Cuza

Azi-noapte, 3 noiembrie, in jurul orei 02:10, politisti din cadrul Biroului Rutier au fost sesizati prin apel 112 cu privire la faptul ca pe Bulevardul A.I.Cuza din municipiu, ar fi avut loc un accident rutier.

Conform informatiilor furnizate de Biroul de Presa al IPJ Braila, politistii s-au deplasat la fata locului si au stabilit faptul ca un barbat, in vârsta de 74 de ani, din Braila, in timp ce conducea autoturismul pe Bulevardul A.I.Cuza, dinspre Calea Galati catre strada 1 Decembrie 1918, la intersectia cu strada Bateriei, ar fi pierdut controlul directiei volanului si s-a oprit intr-un pom aflat pe spatiul verde, din partea stânga a sensului sau de deplasare.

In urma evenimentului a rezultat vatamarea corporala a barbatului, fiind transportat la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale.

Acesta nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, fiindu-i recoltate mostre biologice la spital in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

In cauza a fost intocmit dosar penal si sunt continuate cercetarile sub aspectul savârsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

Exit mobile version