-0.5 C
Brăila
miercuri, februarie 8, 2023
AcasăEvenimentBraila, „mai saraca” cu 4 proxeneti / Unul a fost saltat chiar...

Braila, „mai saraca” cu 4 proxeneti / Unul a fost saltat chiar din spital

In data de 17 iunie a.c., politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale au dus la indeplinire trei mandate de executare a pedepsei inchisorii.

Astfel, pe raza municipiului Braila, au fost depistati, trei barbati, in varsta de 47 si 35 de ani (doi dintre acestia), toti din Braila, pe numele carora, Tribunalul Braila, a emis mandate de executare a pedepsei inchisorii, fiind condamnati la o pedeapsa de 8 ani, respectiv 5 ani si 2 luni inchisoare si 4 ani si 6 luni inchisoare pentru comiterea infractiunii de proxenetism in forma continuata.

Acestia au fost incarcerati in Penitenciarul de Maxima Siguranta Galati.

De asemenea, tot ieri, politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale au mai depistat, internat intr-un spital de pe raza municipiului Braila, un barbat, in varsta de 37 de ani, din Braila, pe numele caruia, Tribunalul Braila, a emis mandat de executare a pedepsei inchisorii, fiind condamnat la o pedeapsa de 3 ani si 6 luni de inchisoare, pentru comiterea infractiunii de proxenetism in forma continuata.

In cazul acestuia, a fost instituit un dispozitiv de paza din cadrul Biroului Ordine Publica, iar astazi urmeaza a fi transferat si internat intr-un spital penitenciar de pe raza orasului Targu-Ocna.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Most Popular

Comentarii recente