Acasă Administratie Denuntatorul “spagii vieneze” a lui Varga a murit / L-a omorat Mafia...

Denuntatorul “spagii vieneze” a lui Varga a murit / L-a omorat Mafia pe Costin?

Singurul asociat ramas “intreg” al lui Gheorghe Bunea Stancu la Bursagrirom SA Braila, Sorin Costin, a murit, la o vanatoare de rate in Insula Mare a Brailei, insotit de unul dintre cei mai bogati sustinatori ai PKK din Turcia.

Iata ca, “norocul” ii surade din nou fostului deputat si dubios revolutionar Vasile Varga, in urma decesului lui Sorin Costin la o partida de vanatoare legala din Insula Mare a Brailei.

Astfel, umbrele trecutului cuplului Varga – Danaila – Cibu la DNA se duc pe apa Sambetei, potrivit defunctului pasionat de vanatoare alaturi de barbati care si-au torturat copii si s-au casatorit cu fiicele unor membri marcanti ai PCR ajunsi mahari PSD. “I-a deranjat faptul ca eu am luat pozitie in Consiliul Local, contrar dorintei lor in legatura cu FIN.CO.GE.RO, pentru ca Danaila este principala legatura a evazionistilor, a oamenilor mafiei din Sicilia. Aceasta este firma FIN.CO.GE.RO, care a concesionat pe vremea lui Cibu. Varga s-a dus cu Cibu la Viena si si-au luat dreptul in aeroport, sunt probe in acest sens. Intrebati-l pe Danaila cate drumuri a facut pana la Constanta si unde si cat a negociat cu reprezentantii FIN.CO.GE.RO. Si datorita faptului ca in Consiliul Local Municipal am luat o pozitie corecta si unica pozitie pe care eu am spus ca nu sunt de acord sa validez o nelegiuire, atunci a fost excluderea mea din partid imediat”, a declarat Costin, in urma cu mai multi ani.

Este putin probabil ca moartea lui Sorin Costin sa aiba legatura cu declaratiile acestuia, dar am putea exclude mana lunga a Mafiei? Toate astea completate de faptul ca Sorin Costin ii considera pe Danaila si Boboc, creatiile politice si de afaceri ale lui Vasile Varga, drept “masonei”, “gandacei care fug dupa un ciolan”, “evazionisti”, “oameni care au facut numai rau”, “tepari”.

Afaceristul Sorin Costin a devenit cunoscut pentru aproprierea de fostul baron Gheorghe Bunea Stancu, cei doi fiind actionari ai firmei “Bursagrirom”. Mai mult decat atat, Costin a fost consilier local PNL in perioada 2008-2013, al doilea mandat incheindu-si-l prematur din cauza excluderii din partid.

Conectat la cercurile puterii, fostul liberal nu a avut mereu relatii tensionate cu cei pe care i-a acuzat de savarsirea unor fapte penale. De exemplu, in 2005, impreuna cu deputatul Varga si oameni de afaceri care astazi sustin indirect PSD, l-a sustinut pe primarul de atunci, Constantin Cibu, la sefia PNL Braila, in detrimentul chirurgului Dan Sabau. 

Exit mobile version