Acasă Eveniment Copilul PROBLEMA al Brailei / A spart o biserica si 9 masini...

Copilul PROBLEMA al Brailei / A spart o biserica si 9 masini la doar 14 ani

La data de 22 noiembrie a.c., polițisti din cadrul Biroului Investigații Criminale au identificat și reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore un tânăr, în vârstă de 14 ani, din Brăila, bănuit pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, furt și tentativă la furt calificat (11 fapte).

În fapt, în perioada de 18.05- 13.10.2022, tânărul ar fi pătruns în nouă autoturisme ce se aflau parcate pe raza municipiului Brăila și prin spargerea geamului ori profitând de faptul că portierele erau neasigurate, ar fi încercat să sustragă bunuri și în unele cazuri ar fi sustras mai multe bunuri și 600 de lei.

De asemenea, în noaptea de 1 spre 2 iunie a.c., tânărul, prin forțarea ușii de acces, ar fi pătruns într-o biserică de pe raza municipiului Brăila și ar fi sustras 100 de lei și mai multe scule de pescuit. La data de 8 octombrie a.c., acesta ar fi sustras dintr-o societate comercială de pe raza municipiului bunuri în valoare de 78 de lei. În continuare se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt, furt calificat și tentativă la furt calificat.

Astăzi, 23 noiembrie a.c., Judecătoria Brăila a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila și a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a tânărului, fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Brăila.

Exit mobile version