22.5 C
Brăila
luni, iunie 5, 2023
AcasăEvenimentPanica la liceul Anghel Saligny / A dat cu spray lacrimogen in...

Panica la liceul Anghel Saligny / A dat cu spray lacrimogen in toaleta

Este al doilea incident petrecut la liceul Anghel Saligny. Daca in urma cu aproximativ 2 saptamani, un elev al liceului si-a intepat un coleg in zona piciorului, cu un cutit, de aceasta data, un al elev a semanat panica in interiorul liceului.

In ziua de 23.11.2022, in jurul orei 09.00, Politia Locala Braila a fost sesizata telefonic de catre agentul de paza de la Liceul Tehnologic ”Anghel Saligny” de faptul ca o persoana necunoscuta ar fi pulverizat spray iritant – lacrimogen intr-una dintre toaletele unitatii de invatamant. Echipajul din cadrul Politiei Locale Braila care s-a deplasat la fata locului a constatat ca cele sesizate se confirma, identificandu-l pe cel care a pulverizat spray-ul in persoana unui elev in varsta de 16 ani din cadrul unitatii de invatamant respective.

Elevul a fost sanctionat contraventional cu suma de 500 lei, conform prevederilor Art. 4, alin 1. din Legea nr. 61/1991 R iar spray-ul iritant – lacrimogen gasit asupra sa a fost confiscat. De asemenea, a fost contactata familia elevului, careia i s-a adus la cunostinta situatia acestuia.

Articolul precedentTir in flacari pe DN 2B
Articolul următorAnunt public
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente