15.6 C
Brăila
luni, iunie 5, 2023
AcasăEvenimentDoua masini arse in Braila/ Focul a fost pus intentionat

Doua masini arse in Braila/ Focul a fost pus intentionat

In noaptea trecuta, la ora 00.35, Detasamentul 1 de pompieri Braila a intervenit cu doua autospeciale de stingere cu apa si spuma pentru limitarea si lichidarea unui incendiu doua autoturisme aflate intr-o parcare pe str. Baraganului din municipiul Braila.

 La sosirea echipajelor la locul interventiei incendiul se manifesta cu flacara la compartimentul motor si habitaclul unui autoturism si la compartimentul motor, habitaclu si portbagaj la cel de-al doilea. Cele doua autoturisme sunt ale aceluiasi proprietar.

 Au ars cele doua autorurisme, unul in proportie de 50% si cel de-al doilea in proportie de 90%. A fost afectat un al treilea autoturism, aflat lânga cele doua autoturisme, la care s-a degradat partea laterala stânga spate a acestuia.

Cauza probabila care a dus la producerea incendiului a fost actiunea intentionata sau din culpa a conditiilor de generare a incendiul de o persoana neidentificata la locul interventiei.

Incendiul a fost lichidat la ora 01.05 si nu s-au inregistrat victime.

Exif_JPEG_420
Articolul precedentAnunt public
Articolul următorAnunt public
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente