16.6 C
Brăila
sâmbătă, septembrie 30, 2023
AcasăPublicitateAnunt public

Anunt public

S.C. TEHNONAV S.N.C.R.N. S.A. anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre A.P.M. Braila in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul “CONSTRUIRE HALA DE PRODUCTIE CONFECTII METALICE” propus a fi amplasat in judetul Braila, mun. Braila, Zona Libera, Perimetrul III, Gara Fluviala, Subparcela A-III-2: proiectul propus nu se supune evaluarii impactului asupra mediului.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediu Agentiei pentru Protectia Mediului din mun. Braila, B-dul Independentei, nr. 16, bl. B5, in zilele lucratoare intre orele 9.00-13.00, precum si la urmatoarea adresa de internet www.apmbr.anpm.ro – sectiunea Reglementari/ Acordul de mediu/ Drafturi acte reglementare.

Publicul interesat poate inainta comentarii/ observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a Agentiei pentru Protectia Mediului Braila.

RELATED ARTICLES

Anunt public

Anunt public

Anunt public

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.ro
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro

Most Popular

Anunt public

Anunt public

Anunt public

Comentarii recente