Acasă Publicitate Anunt public

Anunt public

S.C. TEHNONAV S.N.C.R.N. S.A. anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre A.P.M. Braila in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul “CONSTRUIRE HALA DE PRODUCTIE CONFECTII METALICE” propus a fi amplasat in judetul Braila, mun. Braila, Zona Libera, Perimetrul III, Gara Fluviala, Subparcela A-III-2: proiectul propus nu se supune evaluarii impactului asupra mediului.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediu Agentiei pentru Protectia Mediului din mun. Braila, B-dul Independentei, nr. 16, bl. B5, in zilele lucratoare intre orele 9.00-13.00, precum si la urmatoarea adresa de internet www.apmbr.anpm.ro – sectiunea Reglementari/ Acordul de mediu/ Drafturi acte reglementare.

Publicul interesat poate inainta comentarii/ observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a Agentiei pentru Protectia Mediului Braila.

Exit mobile version