21.7 C
Brăila
vineri, septembrie 29, 2023
AcasăPOLITICATinerii liberali din județul Brăila, Mos Craciun pentru 300 de copii din...

Tinerii liberali din județul Brăila, Mos Craciun pentru 300 de copii din comuna Dudesti

Tinerii liberali din județul Brăila au fost în vizită la peste 300 de copii din comuna Dudești și le-au oferit cadouri cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Tinerii liberali, cu ajutorul președintelui PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa au mers în comuna Dudești și au oferit mici atenții copiilor de acolo.

“Ne-am gândit să fim noi Moș Crăciun anul acesta. Am hotărât împreuna cu ceilalți colegi să le cumpărăm câte ceva copiilor din comuna Dudești. E un sentiment minunat să oferi fără să aștepți să fii răsplătit în vreun fel. Ți se umple sufletul de bucurie când îi vezi pe copii fericiți până la lacrimi pentru niște lucruri care nouă ni se par atât de neînsemnate. Ținem să mulțumim în mod special domnului președinte PNL Brăila, Alexandru Popa pentru sprijinul pe care ni-l oferă de fiecare dată. Le-am promis celor mici că îi vom mai vizita cât de curând. Le mulțumesc tuturor colegilor pentru implicare și vă anunț pe acesta cale că astfel de acțiuni din partea noastră se vor mai repeta”, a declarat Romică Andone, președinte TNL Brăila.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.ro
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro

Most Popular

Anunt public

Anunt public

Anunt public

Comentarii recente