18.1 C
Brăila
joi, iunie 1, 2023
AcasăEvenimentMembrii PNL Braila vin  in sprijinul copiilor cu rezultate deosebite la concursurile...

Membrii PNL Braila vin  in sprijinul copiilor cu rezultate deosebite la concursurile nationale / Daruri si ajutor financiar pentru 2 elevi  braileni

Miercuri, 21.12.2022, la sediul Partidului National Liberal Filiala Braila, a avut loc o actiune umanitara sub denumirea „Coronita premiantilor din sacul lui Mos Craciun”, actiune ce a fost initiata de Organizatia Municipala a Femeilor Liberale, condusa de Carmen Ion, presedinta organizatiei.

Actiunea a avut drept scop acordarea de daruri si ajutor financiar pentru 2 elevi  braileni, Andreea Solomon, eleva la Liceul de Arta „Haricleea Darcle” si Angelo Iacomi, elev al Liceului „Munteanu Murgoci”.

Darurile au fost inmanate de domnul deputat Alexandru Popa, presedintele Partidului National Liberal – filiala Braila, alaturi de ministru secretar de stat la Ministerul Anteprenoriatului si Turismului, domnul Catalin Canciu, presedinte al Organizatiei Municipale, doamna Cici Bolovan. presedinta Organizatiei Judetene a Femeilor Liberale, domnul Alexandru Bucalau, secretarul Organizatiei judetene si Stefanut Radu, secretarul Organizatiei Municipale.

„Cu totii stim ca aceste rezultate, ale olimpicilor braileni sunt rodul  muncii in afara scolii. De aceea consideram ca trebuie sa sustinem cu tot ce ne sta in puteri si excelenta ” a declarat domnul deputat Alexandru Popa.

A fost o prima actiune umanitara demarata de membrii Partidului National Liberal filiala Braila venita in sprijinul copiilor cu rezultate deosebite la concursurile nationale.

„Am fost surprins de invitatia primita la sediul Partidului National Liberal filiala Braila, nu stiam ce implica. Ma bucur ca cineva cu suflet si initiativa se gandeste si la noi”, a adaugat Angelo Iacomi.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente