22.5 C
Brăila
luni, iunie 5, 2023
AcasăEditorialRecviem de ziua lui Gheorghe Bunea Stancu

Recviem de ziua lui Gheorghe Bunea Stancu

Gheorghe Bunea Stancu a implinit o varsta. Nici nu conteaza care. Intr-un fel este mai bine asa. Din pacate, am ratat fluviul de institutii si sinecuri politice revarsate peste restaurantul Continental. Sa fim bine intelesi, de la ziua lui Bunea Stancu nu lipsea nimeni, de la sclavi la opozanti. Toti veneau sa-si depuna “icrele” la radacina bradului de la Continental. Asta demonstra ca toti sunt oamenii lui, cei care cheltuiau orcat sa ii faca pe plac.

Astazi, restaurantul Continental este o gaura neagra, care poarta urmele celor care conduc Braila. Stancu a plecat, dar ei sunt in continuare acolo. Acolo unde i-a plantat, le-a dat ingrasaminte si i-a udat. Ei sunt tot acolo, nemiscati.

Bradul lui Stancu ii scotea, macar formal, la suprafata. Era o hegemonie vizibila, de atins. Astazi este de neatins, bine, la fel de insalubru.

Cei care pana mai ieri i se inchinau baronului, ii indeplineau ordinele, ba chiar dansau la petreceri dupa cum ordona el, sunt tot acolo, la locul lor.

Intrebarea care se pune este daca Gheorghe Bunea Stancu i-a creat sau daca ei au migrat catre Stapan. Inevitabil, intrebarea are un singur raspuns: niste nemernici ii faceau jocul altui nemernic, devenit vremelnic nenorocit. Adica fara noroc.

Daca aveti impresia ca Gheorghe Bunea Stancu nu mai face petreceri cu crema, frisca si smantana administratiei brailene, va inselati.

Ei sunt Bunea Stancu si Bunea Stancu sunt ei. Voi cei care sperati ca iesirea din scena a lui Gheorghe Bunea Stancu inseamna libertatea voastra, nu sunteti decat cei care platiti pentru cea mai mare minciuna creata dupa Revolutie.

Trebuie sa intelegeti ca, cu sau fara G.B.S., sistemul traieste, se dezvolta si va acapareaza. Sunteti sclavii adusi, definiti si marcati pe viata. Sunteti niste vite insemnate cu fierul rosu al celor trei trandafiri, sperantele voastre de mai bine fiind invers proportionale cu ale celor care, dupa o perinita cu Bunea Stancu, v-au vandut pe un batic de doi lei.

Ceea ce cititi nu este un manifest, ci doar expresia unei lumi pe care ati crezut ca o intelegeti, care credeti ca va face bine, dar care nu v-a adus nimic.

Sunt Sarbatorile, dar voi stiti ca, indiferent de ceea ce credeti, nici voi si nici copiii vostri nu vor trai mai bine. Sunteti doar un numar in lista de partid atat a PSD cat si PNL. Vreti sa fiti asa in continuare? Daca da, dati-i un mesaj de felicitare lui Bunea Stancu. Daca nu, uitati-va la copiii vostri si realizati ca ei nu sunt vinovati pentru faptul ca voi sunteti lasi. Frica voastra v-a omorat, dar cat de frica trebuie sa va fie sa va omorati copiii, pentru ca visele vi le-ati omorat de mult!

Va dorim SARBATORI FERICITE!

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente