5.1 C
Brăila
vineri, martie 31, 2023
AcasăEvenimentAsa paza sa tot ai in Braila! Agenti de paza gasiti beti...

Asa paza sa tot ai in Braila! Agenti de paza gasiti beti sau dormind in post

Paznici beti sau dormind dusi pe scaun. Asta au gasit politistii in urma unei razii desfaurate pe parcursul noptii.

În perioada 23-26 decembrie a.c., poliţiştii brăileni sprijiniți de jandarmi, au acţionat în municipiu şi pe raza județului pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilicite.

Astfel, au fost organizate și desfășurate 61 de acțiuni și s-a intervenit la 190 de evenimente, 165 dintre acestea fiind sesizate prin apel SNUAU 112.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 262 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 136.060 de lei.

De asemenea, polițiștii rutieri au acționat, atât pentru conștientizarea de către cetățeni a riscurilor la care se expun prin nerespectarea normelor privind circulația pe drumurile publice, cât și pentru reducerea numărului accidentelor rutiere.

Astfel, ca măsură complementară, aceștia au reținut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 20 de permise de conducere și au retras 7 certificate de înmatriculare.

Exemplu:

În noaptea de 23 spre 24 decembrue a.c., în intervalul orar 22:00-06:00, polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică au desfășurat o acțiune pe linia respectării prevederilor legale privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecției persoanelor.

În urma activităților, au fost controlate 66 de obiective asigurate cu pază și echipaje de intervenție privată, verificați și instruiți 67 de agenți de securitate și au fost aplicate 18 sancțiuni contravenționale, în valoare de 10.100 de lei, dintre care 16 conform Legii nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor și  2 conform H.G. nr. 301/2012 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor.

Spre exemplu, la o instituție de pe raza municipiului, agentul de securitate a fost depistat dormind, iar un alt agent de securitate a fost depistat sub influența băuturilor alcoolice, fiind sancționați cu amendă, în valoare de 300 de lei fiecare.

De asemenea, o societate de monitorizare și intervenție a fost sancționată cu amendă în valoare de 3.000 de lei pentru nerespectarea procedurilor de lucru privind preluarea și transmiterea semnalelor electronice de alarmare.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente