20.9 C
Brăila
luni, iunie 5, 2023
AcasăPOLITICADeputatul Alexandru Popa anunță reabilitarea drumului comunal DC1 - DN2B – Str....

Deputatul Alexandru Popa anunță reabilitarea drumului comunal DC1 – DN2B – Str. Gării din Făurei – comuna Surdila Greci prin Programul „Anghel Saligny”

Președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, anunta reabilitarea drumului comunal DC1 – DN2B – Str. Gării din Făurei – comuna Surdila Greci prin Programul „Anghel Saligny”, un drum “pe care în campania electorală cei de la PSD au tot promis că-l vor asfalta, dar n-a fost să fie până acum“. Liberalul a fost prezent alături de primarul Ionel Meiroșu la semnarea contractului de finanțare.

“Astăzi s-a semnat la București primul contract pe Programul „Anghel Saligny” pentru județul Brăila, pe un proiect al comunei Surdila Greci, care se referă la reabilitarea drumului comunal DC1 (DN2B – Str. Gării din Făurei – comuna Surdila Greci).

Este un drum pe care în campania electorală cei de la PSD au tot promis că-l vor asfalta, dar n-a fost să fie până acum. În discuțiile mele cu domnul primar îmi spunea că acesta este un drum care n-a fost reabilitat niciodată în ultimii 30 de ani de administrația social-democrată.

La circa 2 ani după ce drumul a trecut din administrarea Consiliului Județean Brăila în administrarea Primăriei Surdila Greci, iată că se va primi finanțare pentru reabilitarea acestuia. 

Contractul a fost semnat astăzi de primarul localității, liberalul Ionel Meiroșu și vreau să îi mulțumesc acestuia pentru implicare, pentru că a fost primul din județul Brăila care a dus documentația completă. Va fi un proiect de pe urmă căruia vor beneficia și locuitorii orașului Făurei, dar mai ales cei din Surdila Greci“, a transmis Președinte PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente