-0.1 C
Brăila
sâmbătă, februarie 4, 2023
AcasăPublicitateAnunt public

Anunt public

Fabricile de Samanta Fertillia SRL, titular al proiectului :INSTALARE PANOURI FOTOVOLTAICE SI DESFIINTARE CONSTRUCTII C28, C30, C31, C50. C52″, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM Braila in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului – nu este necesara efectuarea evaluarii impactului asupra mediului pentru proiectul “INSTALARE PANOURI FOTOVOLTAICE SI DESFIINTARE CONSTRUCTII C28, C30, C31, C50. C52”, propus a fi amplasat in judetul Braila, comuna Tichilesti, sat Tichilesti, strada Panait Cerna nr. 3.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediu Agentiei pentru Protectia Mediului din mun. Braila, B-dul Independentei, nr. 16, bl. B5, in zilele lucratoare intre orele 9.00-13.00, precum si la urmatoarea adresa de internet www.apmbr.anpm.ro – sectiunea Reglementari/ Acordul de mediu/ Drafturi acte reglementare.

Publicul interesat poate inainta comentarii/ observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a Agentiei pentru Protectia Mediului Braila.

RELATED ARTICLES

Anunt public

Anunt convocator

Anunt convocator

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Most Popular

Comentarii recente