19.8 C
Brăila
luni, septembrie 25, 2023
AcasăPublicitateAnunt public

Anunt public

S.C. MINI SERV OIL S.R.L. anunta publicul interesat asupra luarii deciziei de incadrare de catre APM Braila in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul “AMPLASARE STATIE DISTRIBUTIE CARBURANTI, SKID GPL, SPALATORIE, CABINA STATIE, PARCAJE SI FUNCTIUNI, IMPREJMUIRE, UTILITATI SI BRANSAMENTE”, propus a fi amplasat in judetul Braila, comuna Zavoaia, sat Zavoaia, strada Dr. Alexandru Vechiu nr. 2; proiectul propus nu se supune impactului asupra mediului.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediu Agentiei pentru Protectia Mediului din mun. Braila, B-dul Independentei, nr. 16, bl. B5, in zilele lucratoare intre orele 9.00-13.00, precum si la urmatoarea adresa de internet www.apmbr.anpm.ro – sectiunea Reglementari/ Acordul de mediu/ Drafturi acte reglementare.

Publicul interesat poate inainta comentarii/ observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a Agentiei pentru Protectia Mediului Braila.

RELATED ARTICLES

Anunt public

Anunt public

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.ro
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro

Most Popular

Comentarii recente