18.7 C
Brăila
luni, mai 29, 2023
AcasăEvenimentINFRACTORI LA 15 ANI? Cinci copii cercetati penal pentru furt

INFRACTORI LA 15 ANI? Cinci copii cercetati penal pentru furt

În noaptea de 08 spre 09 ianuarie a.c., în jurul orei 02:30, polițiști din cadrul Biroului Ordine Publică au identificat, pe strada Călugăreni, din municipiu, un grup de cinci tineri care s-a dispersat la vederea echipajului de poliție.Trei dintre aceștia, au fost imobilizați, respectiv doi tineri cu vârste de 15 și 16 ani din municipiul Brăila și un tânăr în vârstă de 16 ani din județul Vrancea asupra căruia, în urma controlului corporal, a fost găsită o cagulă. Cu ocazia verificărilor efectuate, în zonă a fost găsită o gură de acces canalizare deschisă, iar în dreptul acesteia a fost identificat un cablu de telecomunicații secționat, precum și un clește, o șurubelniță și un șpiral pentru bormașină. De asemenea, sub un autoturism parcat a fost găsit un cuțit tip briceag, toate bunurile găsite au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.Totodată, polițiștii au identificat și celelalte două persoane implicate, fiind vorba de doi tineri, în vârstă de 15 și 16 ani, ambii din Brăila.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente