24.8 C
Brăila
joi, iunie 8, 2023
AcasăEvenimentBrrr! Ce cald este la Braila / Temperaturi de aproape 20 de...

Brrr! Ce cald este la Braila / Temperaturi de aproape 20 de grade in plina iarna

Ianuarie sau Gerar, asa cum mai este numita prima luna a anului in popor, pare mai degraba o luna de primavara, cu temperaturi ridicate. Astazi, in Braila se vor inregistra maxime de 13 grade, iar maine si joi se vor inregistra temperaturi de 17 grade. Nici noptile nu se lasa mai prejos, temperaturile fiind cuprinse intre 8 si 11 grade.

La Bucuresti se va ajunge (chiar se va depasi) la 20 de grade.

“In Muntenia, incalzirea apreciabila a vremii din prima parte a intervalului, va determina inregistrarea unor valori termice semnificativ mai ridicate fata de cele normale in luna ianuarie, in special intre 17 si 19 ianuarie cand media maximelor va fi de 15…19 grade, iar a minimelor de 4…8 grade.

Temperaturile vor fi in scadere incepand din 23 ianuarie, dar chiar si dupa aceasta data este estimat un regim termic mediu in general peste cel climatologic specific perioadei, cu valori diurne de 4…9 grade si nocturne de -3…0 grade. In primele zile, pe arii restranse vor fi averse de ploaie, in general slabe, iar probabilitatea pentru precipitatii locale va fi mai ridicata intre 21 si 23 ianuarie”, transmite ANM.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente