Acasă Eveniment FOTO Accident azi noapte, in Bariera Calarasilor / Un minor a intrat...

FOTO Accident azi noapte, in Bariera Calarasilor / Un minor a intrat CU VITEZA in gardul unei case, in locul in care acum 3 luni a fost ranita si ulterior a murit VERONICA

Un accident, care se putea solda cu o tragedie, ne aminteste de modul in care si-a pierdut viata o tanara de numai 21 de ani. In acelasi loc, la distanta de numai 3 luni: BARIERA CALARASILOR.

Accident 5 octombrie 2022, trei tinere ranite grav, o fata decedata

Azi-noapte, în jurul orei 02:10, polițiști din cadrul Biroului Rutier, au fost sesizați cu privire la faptul că pe Calea Călărașilor ar fi avut loc un eveniment rutier. Astfel, la fața locului a fost identificat un tânăr în vârstă de 17 ani, din Brăila, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că, în timp ce conducea un autoturism pe Șoseaua Buzăului, la intersecția cu Calea Călărașilor, la momentul pătrunderii în sensul giratoriu nu ar fi adaptat viteza, a pierdut controlul asupra volanului și a lovit gardul unui imobil de pe Calea Călărașilor. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale.

Atât tânărul de 17 ani, cât și pasagerul din dreapta, în vârstă de 16 ani, din Brăila au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză sunt continuate cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Exit mobile version