21.5 C
Brăila
miercuri, octombrie 4, 2023
AcasăEvenimentFOTO Suflete chinuite in Braila / Cinci caini tinuti in conditii improprii,...

FOTO Suflete chinuite in Braila / Cinci caini tinuti in conditii improprii, fara suficienta apa si mancare

In urma unor verificari efectuate de lucratorii Biroului pentru Protectia Animalelor din cadrul I.P.J. Braila, privind respectarea de catre proprietarii de caini a prevederilor Legii 205/2004 privind  protectia animalelor, la data de 16 ianuarie a.c.,a fost emis un ordin de plasare a animalului in adapost, pentru un numar de cinci exemplare canine, din rasa comuna, apartinand unui barbat, in varsta de 75 de ani, din Braila.

Cu ocazia controlului efectuat la adresa de domiciliu a proprietarului animalelor, politistii au constatat faptul ca celor cinci exemplare canine nu le era asigurat un adapost corespunzator, hrana si apa in cantitati suficiente, existand de asemenea un risc ridicat de ranire a acestora din cauza deseurilor din material lemnos si metalic aflate in curtea imobilului.

De asemenea, cu privire la proprietar, au existat mai multe sesizari din partea cetatenilor cu privire la faptul ca acesta ar fi lasat liberi pe domeniul public, cainii, acestia reprezentand un pericol atat pentru oameni cat si pentru alte animale.

Totodata proprietarul a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare totala de 18.500 de lei pentru nerespectarea prevederilor legislatiei privind protectia animalelor, in vigoare.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.ro
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro

Most Popular

Comentarii recente