Acasă Eveniment Razboi in PSD Braila / Paladi se teme ca nu va putea...

Razboi in PSD Braila / Paladi se teme ca nu va putea candida

Doar o saptamana a mai ramas pana la alegerile pentru sefia organizatiei judetene PSD Braila, iar “apele” se tulbura pe zi ce trece, mai ales dupa ce s-a aflat ca Chiriac Francisck nu va mai candida de unul singur, ci in compania deputatului PSD Adrian Paladi, care si-a anuntat candidatura cu ceva vreme in urma si care, potrivit surselor noastre, are peste zece organizatii judetene pesediste in favoarea sa.
Paladi presupune ca organizatorii ii vor pune bete in roate la depunerea candidaturii si se mira ca nu mai este invitat la sedintele de lucru ale partidului. “Tot ce va spun este o presupunere, avand in vedere ca ieri a fost sedinta a Biroului Politic Judetean. Eu nu am fost invitat, desi functia de deputat, conform statutului, imi asigura functia de vicepresedinte in BPJ, lucru care nu s-a intamplat niciodata, din 21 decembrie 2020”, a declarat Paladi pentru MDPress.
In replica, potrivit MDPress, secretarul general al PSD Braila, deputatul Florin Mircea a spus: “Nu o sa-i ingradeasca nimeni domnului Paladi posibilitatea de a candida pentru functia de presedinte al PSD Braila. Important este sa indeplineasca toate conditiile statutare”.
Temerile lui Paladi pot fi intemeiate, daca luam in calcul faptul ca statutul PSD este hartie igieni pentru sefii partidului, cel putin de la infiintare pana in prezent, in conditiile in care documentul care sta la baza functioanrii partidului interzice fostilor sefi de organizatii PCR sa detina functii in partid, iar actualul presedeinte al organizatiei judetene a PSD este Ion Rotaru, fostul sef al comunistilor lucratori la IAS IMB.

Exit mobile version