21.5 C
Brăila
miercuri, octombrie 4, 2023
AcasăEvenimentUltima ora! Se inchid doua drumuri nationale in judetul Braila

Ultima ora! Se inchid doua drumuri nationale in judetul Braila

Vremea rea a dus la închiderea traficului pe doua drumuri naționale pe raza judetului Braila.

Începând cu ora 09.30 se închide total circulația rutieră pe DN 22 Brăila – limită cu județul BZ, și DN 23 Brăila – limită cu județul VN.

Situația drumurilor, astăzi, ora 07.00:

– pe toate drumurile naționale se circulă în condiții de iarnă; Incepând cu ora 07.00 a fost restricționat traficul rutier cu masa totală maxim admisă peste 7,5 tone pe toate drumurile naționale din județ.

– drumuri județene – blocate: – DJ 203 – Ulmu – Făurei – Jirlău – Galbenu;- DJ 203 A – Galbenu – Vișani – Câineni Băi;- DJ 203 T – Jirlău – Vișani. – cu circulația înfgreunată: – DJ 202 A – intersecția DJ 202 D – Gulianca; – DJ 202 H – Gradiștea – Maraloiu;- DJ 221 – Cazasu – Romanu – Gemenele – Rîmnicelu – Șuțești.

Filtre de informare ale IPJ Brăila:

– DN 2B în orașul Ianca spre localitatea ieșire localitatea Ianca intersecția cu DJ 221 – filtru de informare cu privire la folosirea rutei ocolitoare DN 2B – Buzău, –

DN 22 – Grădiștea traficul este blocat în totalitate către județul Buzău;

– DN 22, la intrare în localitatea Cazasu – filtru de informare cu privire la faptul că se circulă în condiții de iarnă pe acest sector de drum;

– DN 2B, în localitatea Surdila-Greci – filtru de informare cu privire la faptul că spre județul Buzău se circulă în condiții de iarnă;

– DJ 203 – Făurei – filtru de informare cu privire la faptul că spre județul Buzău se circulă în condiții de iarnă.Nu sunt autovehicule cu persoane blocate pe drumurile naționale sau județene.

Localități nealimentate cu energie electrică – 19, total consumatori 5000:- Odăieni, Chioibășești, Chichinețu, Berlescu, Perișoru, Târlele Filiului, Ionești, Batogu, Comăneasca, Urleasca, Țepeș Vodîă, Movila Miresii, Esna, Gemenele, Găvani, Avântul, Rămnicelu și Horia.

Se intervine cu patru echipe ale Electrica Brăila.La ora 02.00, echipajul SMURD din cadrul Gărzii de intervenție Făurei a preluat o femeie gravidă din localitatea Jirlău care a fost predată în siguranță la Făurei echipajului Serviciului de Ambulanță Județean Brăila care a transportat-o la maternitatea brăila. Pentru siguranța gravidei, pe timpul misiunii ambulanța SMURD a fost însoțiță de un utilaj al Primăriei Jirlăi, ATPVM-ul și șenilata 8×8 ale ISU Brăila.

RELATED ARTICLES

1 COMENTARIU

  1. Buna ziua!
    Din pacate, una este pe hartie si alta este situatia in fapt. Ieri 28.01.2023 am intentionat sa ma deplasez din oraul Ianca catre orasul Constanta. M-am informat pe toate site.urile oficiale, CNAIR, mass-media, etc. cu privire la starea drumului pe ruta Ianca- Bordei Verde-Viziru-Constanta. Nu am gasit nicio informatie sau macar o atentionare ca, pe segmentul de drum Ianca-Bordei Verde- Viziru ar fi probleme cu starea drumului. Mai mult, la intrarea pe drumul spre Bordei-Verde, pe DN2B, stationa o masina de la Politia rutiera, probabil a Politiei oras Ianca. Am intrat pe segmrntul de drum catre Bordei-Verde. Se vedea cu ochiul liber ca se putea circula in conditii de iarna, dar se putea circula in conditii de siguranta. Am ajuns relativ usor pana in Bordei-Vedre, am inaintat cca 2 km catre Viziru si brusc m-am trezit intr-o sosea inzapezita. Am incercat sa ma intorc dar a fost imposibil si am ramas blocat. Dupa cca 15-20 minute in urma mea a venit si un autoturism cu nr de inmatriculare in judetul Neamt care a ramas si el blocat in zapada. Am apelat la bunavointa unor persoane care au ne-au scos din acea situatie care putea deveni periculoasa, mai ales ca ninsoarea si vantul se intensificasera. Din discutiile cu soferul autoturismului cu nr de inmatriculare in jud Neamt, acesta mi-a spus ca inainte de a intra pe acest segment de drum s-a informat chiar la politistii de care am amintit mai sus. Ne-am intors la intersectia cu DN2B, iar o persoana i-a informat pe politisti ca drumul este blocat. Apoi am verificat, de mai multe ori in cursul zilei, pe toate site.urile oficiale, CNAIR, mass-media, etc. daca acest segment de drum a fost inclus pe lista drumurilor inzapezite. Surpriza, dar si acum este deschis circulatiei, desi, in fapt nu este asa. Se naste o intrebare, fireasca de altfel, ce fac autoritatile din judetul Braila, platite din bani publici, daca nu sa deszapezeasca drumurile {acesta e un drum judetean si este in administrarea judetului Braila), macar sa informeze corect asupra starii acestor drumuri? Consider ca politistii nu a au nici cea mai mica vina in cazul de fata. Daca cei care aveau obligatia sa-i informeze de starea drumurilor, cu siguranta ar fi luat masurile ce se impun in astfel de situati.
    Va multumesc!
    Cu stima!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.ro
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro

Most Popular

Comentarii recente