12.2 C
Brăila
duminică, martie 26, 2023
AcasăEvenimentUltima ora! Se inchid doua drumuri nationale in judetul Braila

Ultima ora! Se inchid doua drumuri nationale in judetul Braila

Vremea rea a dus la închiderea traficului pe doua drumuri naționale pe raza judetului Braila.

Începând cu ora 09.30 se închide total circulația rutieră pe DN 22 Brăila – limită cu județul BZ, și DN 23 Brăila – limită cu județul VN.

Situația drumurilor, astăzi, ora 07.00:

– pe toate drumurile naționale se circulă în condiții de iarnă; Incepând cu ora 07.00 a fost restricționat traficul rutier cu masa totală maxim admisă peste 7,5 tone pe toate drumurile naționale din județ.

– drumuri județene – blocate: – DJ 203 – Ulmu – Făurei – Jirlău – Galbenu;- DJ 203 A – Galbenu – Vișani – Câineni Băi;- DJ 203 T – Jirlău – Vișani. – cu circulația înfgreunată: – DJ 202 A – intersecția DJ 202 D – Gulianca; – DJ 202 H – Gradiștea – Maraloiu;- DJ 221 – Cazasu – Romanu – Gemenele – Rîmnicelu – Șuțești.

Filtre de informare ale IPJ Brăila:

– DN 2B în orașul Ianca spre localitatea ieșire localitatea Ianca intersecția cu DJ 221 – filtru de informare cu privire la folosirea rutei ocolitoare DN 2B – Buzău, –

DN 22 – Grădiștea traficul este blocat în totalitate către județul Buzău;

– DN 22, la intrare în localitatea Cazasu – filtru de informare cu privire la faptul că se circulă în condiții de iarnă pe acest sector de drum;

– DN 2B, în localitatea Surdila-Greci – filtru de informare cu privire la faptul că spre județul Buzău se circulă în condiții de iarnă;

– DJ 203 – Făurei – filtru de informare cu privire la faptul că spre județul Buzău se circulă în condiții de iarnă.Nu sunt autovehicule cu persoane blocate pe drumurile naționale sau județene.

Localități nealimentate cu energie electrică – 19, total consumatori 5000:- Odăieni, Chioibășești, Chichinețu, Berlescu, Perișoru, Târlele Filiului, Ionești, Batogu, Comăneasca, Urleasca, Țepeș Vodîă, Movila Miresii, Esna, Gemenele, Găvani, Avântul, Rămnicelu și Horia.

Se intervine cu patru echipe ale Electrica Brăila.La ora 02.00, echipajul SMURD din cadrul Gărzii de intervenție Făurei a preluat o femeie gravidă din localitatea Jirlău care a fost predată în siguranță la Făurei echipajului Serviciului de Ambulanță Județean Brăila care a transportat-o la maternitatea brăila. Pentru siguranța gravidei, pe timpul misiunii ambulanța SMURD a fost însoțiță de un utilaj al Primăriei Jirlăi, ATPVM-ul și șenilata 8×8 ale ISU Brăila.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Most Popular

Comentarii recente