26.4 C
Brăila
marți, septembrie 26, 2023
AcasăAdministratieDeputatul Alexandru Popa "Autoritatile brailene au fost prinse iar pe nepregatite de...

Deputatul Alexandru Popa “Autoritatile brailene au fost prinse iar pe nepregatite de ninsorile din ultimele zile, iar utilajele de deszapezire se vad doar pe hartie, nu si in teren”

Autoritatile brailene au fost prinse iar pe nepregatite de ninsorile din ultimele zile”, este declaratia transanta a Presedintelui PNL Braila, Alexandru Popa. Deputatul critica modul in care s-au miscat autoritatile locale la prima zapada din acest an. Popa afirma, intr-un comunicat dat publicitatii, ca utilajele de deszapezire se vad doar pe hartie, nu si in teren.

Autoritatile brailene au fost prinse iar pe nepregatite de ninsorile din ultimele zile, iar utilajele de deszapezire se vad doar pe hartie, nu si in teren. Desi ni se spune ca se lucreaza din greu la deszapezirea soselelor, din informatiile pe care le am din diverse zone ale judetului, lucrurile se misca foarte greu, iar in unele locuri, nu se misca deloc din acest punct de vedere.

Ninsorile din ultimele zile au fost mana cereasca pentru firmele de casa ale PSD care se ocupa de deszapezire, fiindca asa vor putea incasa bani buni in aceasta iarna in care nu prea au avut de lucru, dar din pacate acum, cand au de lucru, o multime de drumuri sunt inca inzapezite si pun mari probleme soferilor.

Domnule presedinte Iulian Franicsk Chiriac, daca ati terminat de sarbatorit victoria dupa alegerile de vineri, poate va faceti timp si pentru a verifica in teren starea drumurilor din judetul pe care il conduceti politic si administrativ!“, a transmis Presedintele PNL Braila, deputatul Alexandru Popa.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.ro
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro

Most Popular

Comentarii recente