19.8 C
Brăila
sâmbătă, septembrie 30, 2023
AcasăLocalDeputatul Alexandru Popa, despre alegerile din PSD: “Chiriac n-a obtinut nimic prin...

Deputatul Alexandru Popa, despre alegerile din PSD: “Chiriac n-a obtinut nimic prin propriile merite, tot ce a obtinut a fost pomana de la partid. Marea lui calitate este ca e usor de manevrat”

Deputatul Alexandru Popa declara faptul ca noul presedinte al PSD Braila, ales vineri, ar fi fost ales in fruntea partidului “fiindca a fost de mic ascultator, a fost un bun executant al ordinelor primite de la sefii politici”. In cel mai recent comunicat de presa dat publicitatii, Popa acuza faptul ca cel care conduce de fapt Consiliul Judetean ar fi Ionel Iepureanu, nu Iulian Chiriac, care este oficial presedinte, numindu-l pe Chiriac “marioneta”.

Ieri a fost pus in fruntea PSD Braila, ca presedinte, Iulian Francisk Chiriac, care si-a cladit o cariera profesionala si politica doar pe ce i-a dat partidul sau o anumita persoana care la acel moment facea jocurile in partid.

Fiindca a fost de mic ascultator, a fost un bun executant al ordinelor primite de la sefii politici, ca tanar PSD-ist a fost promovat in diverse functii in care facea ce i se dicta, pe post de marioneta a celui care l-a pus in functie. Unul dintre cei care i-a vazut valoarea de marioneta a fost Gheorghe Bunea Stancu. 

Partidul i-a dat domnului Chiriac o slujba bine platita, partidul l-a facut pe domnul Chiriac secretar de stat, partidul l-a facut presedinte al Consiliului Judetean Braila, iar acum cel care-l manevreaza l-a pus in functia de presedinte PSD Braila. Iulian Chiriac n-a obtinut nimic prin propriile merite, tot ce a obtinut a fost pomana de la partid. Marea lui calitate este ca e usor de manevrat.

La Consiliul Judetean Braila cel care conduce la adevarat este vicepresedintele Ionel Epureanu, nu Iulian Chiriac, care este oficial presedinte.

La PSD Braila, de acum inainte, cel care va conduce cu adevarat va fi altcineva, nu Iulian Chiriac, care este oficial presedinte.

Halal presedinte: unul care nu a vrut sa ocupe aceasta functie, probabil pentru ca pana si el si dadea seama ca e palaria prea mare pentru el. PSD Braila este condus acum de un adevarat barbat politic, de care, dupa cum am aflat ieri, s-au rugat PSD-istii doi ani ca sa accepte sa se lase pus in functie.

Si am mai aflat ieri ca domnul Chiriac se codea ca fata mare la maritat fiindca nu era singur ca ceilalti PSD-isti vor sta in spatele lui, daca accepta sa fie presedinte.

Nu ma mir ca lui Iulian Francisk Chiriac ii era frica sa nu ramana de unul singur, fiindca stie ca nu e capabil de mare lucru pe persoana fizica. El e invatat sa fie sef doar de fatada, nu stie sa joace decat dupa cum ii canta altii. Fara cineva care sa-i dea indicatii pretioase domnul Chiriac e zero barat. El nu stie sa conduca decat propria masina, in rest, conduc altii in numele sau.

Felicitari, domnule Chiriac, pentru noua functie pe care v-a dat-o cu de-a sila partidul!”, a transmis Presedintele PNL Braila, deputatul Alexandru Popa.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.ro
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro

Most Popular

Comentarii recente